Partners

Een breed netwerk tot uw beschikking

Wij zijn onafhankelijk, maar werken als gevolg van goede ervaringen veel samen met bepaalde partijen. U kunt, indien u daar behoefte aan heeft, gebruik maken van ons brede netwerk van specialisten. Onze diensten zijn aanvullend en de medewerkers voelen elkaar goed aan. Een aanwinst voor uw project! Wij werkten o.a. aan projecten met professionals van bedrijven zoals Crassus, Imtech, Solar Premium, Saxion Hogescholen, Wageningen Universiteit en Bredenoord Bioenergy. De projecten combineren vaak verschillende technologieen, waaronder biogas, bioethanol, biomassa uit algen, LED-technologie, et cetera. De complexiteit van de projecten vragen vaak om strategisch weloverwogen keuzes.

Brede inzetbaarheid

Door onze brede expertise kunnen wij veel in projecten betekenen. Wij kennen echter ook onze beperkingen. Het is geen probleem om een project aan te pakken Het is voor ons geen probleem om een project van haalbaarheidstudie tot exploitatie te begeleiden, maar in sommige dingen zijn anderen beter. In overleg met de projecteigenaar hebben wij toegang tot een breed netwerk van experts in verschillende vakgebieden. Wij kunnen hen snel en effectief inzetten, zodat uw project op koers blijft en niet vertraagt. – Contact

Specialisten

Rob Korten

Rob Korten

Rob Korten

Rob is projectmanager duurzame energie en groene grondstoffen. In 2010 heeft hij Adbrevio opgestart. Zijn focus ligt op technisch, economisch en management advies. Sinds 2001 heeft Rob ervaring opgedaan met projecten op het gebied van biomassa productie, biogas, biodiesel, ethanol, biomassa verbranding en andere vormen van duurzame energieproductie. Sinds 2003 heeft hij vele duurzame energieprojecten begeleid bij het verkrijgen (en behouden) van subsidie op nationaal en regionaal niveau. Sinds 2007 is hij betrokken geweest bij diverse projecten t.a.v. de biobased economy.

Maarten Smit

maartenVoor internationale projecten werkt Adbrevio o.a. samen met extern specialist Maarten Smit. Maarten is specialist in international business development met ruime ervaring in marketingmanagement, ketenmanagement, landbouw, haalbaarheidsonderzoeken en internationale ontwikkelingsprogramma’s. Hij was vele jaren actief en woonachtig in Indonesië. Veel van zijn recente projecten vonden plaats in landen als: Moldavië, Servië, Kroatië, Rusland, China, Eritrea, Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.