Internationaal Ondernemen

Vanuit de overheid worden middels projectmatige en financiële ondersteuning sectoren en ondernemingen geholpen bij internationale ambities. Hieronder valt ook internationale samenwerking in opkomende economieën. Per land, regio en per sector zijn er verschillende mogelijkheden. Zowel op het gebied van onderzoek, investeringen, promotionele activiteiten als export zijn subsidies voorhanden.

Adbrevio werkt op het internationale vlak samen met partijen zoals GMBS en Bas Noor.

GMBS

GMBS-directeur Maarten Smit is specialist in international business development met ruime ervaring in marketingmanagement, ketenmanagement, landbouw, haalbaarheidsonderzoeken en internationale ontwikkelingsprogramma’s. Maarten was vele jaren actief en woonachtig in Indonesië. Veel van zijn recente projecten vonden plaats in landen als: Moldavië, Servië, Kroatië, Rusland, China, Eritrea, Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. – Lees verder

Bas Noor

Bas Noor is al jarenlang actief op het gebied van Europese subsidieregelingen. Voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte, was hij werkzaam voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij was daar beleidsmatig verantwoordelijk voor het EGF (Europees Globaliseringsfonds), aspecten van het ESF (Europees Sociaal Fonds) en de opzet van reïntegratie op de BES-eilanden (Bonaire, Sint Eustatius en Saba).

Wat wij doen

Kijkt u rustig eens door ons projectportfolio of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij hebben een range aan diensten waarmee we u behulpzaam kunnen zijn.

Geinteresseerd in onze werkzaamheden? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief. – Lees verder